Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P23e51t49r 66S45k74á33c47e15l

25. 10. 2020 19:02

Drzost ze strany vedení státu se logicky dostavuje po letech vládních nařízení, na něž veřejnost nikdy nereagovala. Jen je poslušně plníme. Viz níže uvedené vl. nařízení o tzv. "letním čase" a roli EU.

0 0
možnosti
Foto

Každej tady mele o hadru přes hubu a o odpovědnosti. Jestli jste trochu nezapomněli na to, že vládní opatření není jenom o nošení hadru, likviduje se tady ekonomika, likvidují se tady statisíce lidí a likviduje se tady majetek celé země a rozkrádá rozpočet... ale jak říkám, státní zaměstnanci zatím v poho, myslí si že na ně nedojde...

Celkem by mne zajímala statistika, kolik vyznavačů covidových a podporovatelů vládních opatření jsou státní zaměstnanci...

4 0
možnosti

Státní zaměstnanci a důchodci, Babišovi voliči...

I tomu největšímu tydýtovi, co dělá u soukromníka, dojde, že když jeho zaměštnsvatel zkrachuje, budou na dlažbě oba. Ale lidi, co berou pen>ze od státu, ti si dělají myšlenkové pohodlí...

1 0
možnosti
Foto

Nevšiml jsem si, že byste autore v textu zmínil, jak řešit problém s nedostatkem zdravotních pracovníků a lůžek, který v nejbližších týdnech nastane. Polní nemocnice mají omezenou kapacitu. V Praze Letňanech je pokud vím jenom 500 záložních lůžek.

Váš boj za záchranu ekonomiky chápu, ale mohl byste nám objasnit, co chcete dělat s těmi lidmi, na které se nedostane v nemocnicích? (A to ani nemluvím o zbytečně zmařených životech v důsledku odkládání akutních zákroků.) Alespoň kdybyste naznačil! Budou se dusit. Nebude to hezký pohled. Někam je uklidit, aby se tím zbytečně nestrašilo v médiích? Nechat je třeba posedět pár hodin na schodištích nemocnic, než jim dojde dech? Zařídit to logisticky tak, aby nebylo daleko k mrazákům? Nebo jaký máte sakra plán?! Matematika toto blížící se nebezpečí předpovídá na základě dat a zkušeností z jiných zemí. Není to výmysl, ale fakta. Kde se ve vás bere ta drzost, že záměrně ignorujete hlavní problém této epidemie!

https://www.nihilistanabalkonu.cz/l/covid-a-matematika-aneb-koho-poslouchat-a-koho-neposlouchat-v-casech-pandemie/

1 1
možnosti
Foto

Podle dnešního stavu je v nemocnici 5134. Podle tvrzení vlády je z toho nejméně 40 procent lehkých průběhů, které ale není kam z nějakých důvodů odeslat. Podle tvrzení vlády je v ČR kapacita přes cca 40.000 pacientů.

Že je nedostatek personálu, který musí být v karanténě když jim nic není - já ty dementní pravidla nevymýšlím. koneckonců když mají tolik obdivované zázračné roušky, nevím proč by bezpříznakoví nemohli normálně pracovat...

3 0
možnosti

Snůška ubohostí.

1 3
možnosti

J29a57n 39R20y95c94h84l26i63k

24. 10. 2020 14:09

Misto vstupu do diskuse jsem omylem zvysil karmu. Budiz, moje blbost. Asi nebudu prvni, kdo se zepta - hradite si vzdy veskerou lecbu sam? Nevyuzivate nikdy zadnou ze sluzeb, ktera je zalozena na solidarite (treba pojisteni)? A jste skutecne presvedcen, ze lidi, jejichz imunita nezvladne tuhle chripecku, si za to muzou sami?

0 0
možnosti

Podepisuju. A přidám další postřeh. Řada pokrytců, co se tak odhodlaně bijí za život a ochranu právě těch nejzranitelnějších - starců - toho svého již nepotřebného bez váhání odloží do některého z mnoha starobinců a svoji osobní odpovědnost za péči o "milovaného blízkého", o kterého se dnes tak strachuje, přeochotně přenese na bedra společnosti, tedy nás ostatních. Nechci moralizovat, je to smutný fenomén doby, přesto by se uřvaní vyznavači všemožných zákazů a lockdownů mohli nad tímto morálním rozporem alespoň zamyslet, než otevřou hubu. Nicméně... Paradoxně právě tenhle fenomén zajišťuje na rozdíl od zemí, kde žijí pospolu široké rodiny a členové všech generací a kde měla koronaviróza snadný a rychlý přístup k obětem, potřebnou izolovanost zranitelných od nákazy. A když už tomu tak je, měli bychom organizačně a opatřeními z tohoto faktu těžit a nikoliv společnost a drtivou většinu jejích členů vedle vnuceného altruismu ještě nadto postihovat škodami či dokonce existenčně likvidovat.

2 0
možnosti

J33a73n 58D57o94u42š43e36k

24. 10. 2020 18:07

Mluvíte nesmysly, senioři se "odkládají" do domovů většinou z hlediska lepší poskytnuté péče a hlavně z časových důvodů.

1 1
možnosti
Foto

Skoro bych se vsadil, že nejvíc vyznavačů covidu budou státní zaměstnanci - ono se to válí doma za plnej plat....

2 1
možnosti
Foto

.. cituji : zdravotní sestra z nejmenované nemocnice: přivezou nám nakaženého 70 , za 4 hodiny jde do pytle.. co chcete Vy ingnorante víc ????

1 7
možnosti
Foto

A předchozí roky se to nestávalo...?

7 1
možnosti

Tohle se dá jenom podepsat.

Napsal jste to skvěle.R^

7 1
možnosti

J21i38r65i 64P65r48a63j80z

21. 10. 2020 10:05

Co by jste dělal až doujdou místa v nemocnici a počet lidí , kteří potřebují být hospitalizováni překročí hranici volných míst v nemocnici ? Co s těmi dalšími ? Řeknete jim jako sory, prostě zůstaňte doma a umřete tam , protože zdravotnictví skolabovalo ? Nebo co jim řeknete ? Ale to může nastat i dříve , pokud se nakazí zdravotníci.

Tak jak by jste to řešil ? Vezmete si to na svojí zodpovědnost a budete chodit za těmi lidmi a říkat jím , že mají smolíka pacholíka ?

6 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS