Kde se ta drzost bere?

19. 10. 2020 2:44:57
Odmítám podporovat covidové náboženství a rozkrádání majetku naší země pod záminkou "ochranných opatření"

Nezabíjí nás koronavirus, zabíjí nás falešná korektnost, v Česku navíc neschopnost spojená s hamižností vládnoucích struktur a útokem na rozpočet. Ale postupně..

Za prvé – koronavirus je prostě další chřipka v řadě. Už podle vědeckého názvu předchozích SARS COV X,Y,Z,123...ptačí chřipka, prasečí chřipka atd, prostě je to řada nákaz chřipky a nikde není dáno, že nepřijde další. Možná proto, že jde o nový kmen, a naše organismy a imunita se s ním ještě neumí vypořádat, zdá se nakažlivější než ty předchozí, ale to je otázka pro statistiky. Dle mého to zatím nepřekonalo čísla z minulých let.

Za druhé – my „antirouškaři“ to prý zlehčujeme a popíráme a podobné hovadiny. Ne, stejně jako běžná chřipka umí některým nakaženým pořádně zatopit a občas jí někteří v souběhu s dalšími vážnými nemocemi podlehnou. Ale virus tu prostě jednou je a už se nikam neodstěhuje, ani když na něj uděláme baf s hubou zabalenou do hadru. My to jen vidíme tak, že nás vytáčejí drahá a navíc nesmyslná opatření, která nemají šanci problém vyřešit, a jejichž účelem je pouze to, že se některé o opatřeních rozhodující osoby a firmy jejich dcer a příbuzných napakují.

Akceptovatelná a finančně zdůvodnitelná opatření jsou pouze:

  • zajištění léků a technických zdravotnických zařízení a přístrojů pro skutečně nemocné,
  • nakoupení skutečně funkčních ochranných prostředků za odpovídající ceny a jejich vydání ohroženým skupinám obyvatel – což jsou senioři od určitého věku, nemocní s poškozenou imunitou způsobenou nemocí nebo léčbou (za nezbytné však nepovažujeme nákup předražených ochranných prostředků přes pochybné české firmy, a doufám že tyto nákupy budou řádně prověřeny policií – a to včetně následných finančních toků)
  • nařízení o nošení ochranných prostředků a roušek, případně omezení nebo zákaz návštěv v nemocnicích a zařízeních, a to pouze tam kde se vyskytují ohrožené osoby či pacienti.

Účelem těchto opatření má být pouze snížení rizika nákazy pro ohrožené skupiny obyvatel.

Jakákoliv jiná opatření jsou neodůvodnitelná a při řešení problému nesmyslná. Můžeme jen doufat že vládní opatření byla myšlena dobře, ale osobně si to nemyslím.. říká se že obchod se zdravím je lepší jak obchod se zbraněmi. Nakonec přece všichni víme čí firmy vydělávají na dezinfekcích, kdo vydělává na ochranných prostředcích a kdo prosazuje a schvaluje očkovací vakcíny.

Za třetí – nám „antirouškařům“ silně vadí neustálé strašení a vydírání. Chceme slyšet SKUTEČNÁ čísla – počty těžce nemocných a zemřelých – co skutečně zemřeli na covid. Že někoho přejelo auto nebo měl rakovinu, cukrovku, vysoký tlak,160kg a měl covid, nebo že leží v nemocnici protože nemá kam jít – v této konkrétní statistice to nemá co dělat. V této souvislosti je velmi zajímavé a přímo podezřelé, že ministerstvo zdravotnictví tato čísla ani neví...a dodnes je přes opakované žádosti nedostáváme.

Kdo asi má profit z neustále zvyšujícího se počtu nesmyslných PCR testů (které podle samotného výrobce nejsou určeny pro plošné testování a byly konstruovány pro úplně jiné vědecké a laboratorní účely), a jejichž informační hodnota je minimálně sporná, už jen proto, že se ve finále nedozvíme jestli je testovaný nemocný a ani nic konkrétního?

Za čtvrté – teď se vrátím k té falešné korektnosti ze začátku své úvahy. Od začátku „epidemie“ poslouchám a čtu výkřiky o tom, jak my antirouškaři jsme sobci a nebereme ohled na ohrožené spoluobčany, že nejsme ochotni se podřídit a omezit a další podobné bláboly. Všichni máme ve svých rodinách a mezi známými někoho, kdo by mohl být virem ohrožen. I já sám mám po chemoterapiích sníženou imunitu. Argument že to tak dělají i v jiných státech neberu, kdo řekl že to dělají správně? Ti co se pakují na testech a přípravách na hromadnou vakcinaci?

Kde je odpovědnost každého za své zdraví, přece je normální, že pokud jsem ohrožen, chráním se a nechodím do rizikových míst, případně si koupím kvalitní respirátor a nosím ho. To je samozřejmost a je to jen na mně. Pokud lezu do rizikových míst, je to moje volba a nikoho tím neobtěžuju, dřív by nikoho ani nenapadlo s tím někoho otravovat - protože by ho ostaní - a oprávněně - poslali někam....

Je povinností každého se starat o své zdraví.

Kde berete tu drzost házet vlastní problémy a povinnosti na ostatní ???

Kde vláda a ministerstvo zdravotnictví bere tu drzost vymýšlet si uzavírání ekonomiky, bránit lidem v práci, potkávat se s přáteli, chodit do školy, bránit jim normálně žít?

Je mi jasné, že teď to vyznavačům covidového náboženství bude znít obzvlášť cynicky – ale i když ten počet obětí přeženu - i kdyby zemřelo v Česku třeba 5000 lidí, třebaže to nikomu nepřeju...

KDE BERETE TU DRZOST KVůLI TOMU ŠIKANOVAT DESET MILIONů LIDÍ A NIČIT JIM ŽIVOT A BUDOUCNOST NA NĚKOLIK GENERACÍ ???

KDO JE TADY SOBEC ???

P.S. V reakci na diskusi pod blogem doplňuji - tentokrát už bez příkras.

Zatím jste mne nepřesvědčili, výkřiky v diskuzi že jsem blb - to je argument který popisuje diskutujícího, ale jiné konkrétní důkazy vyvracející má tvrzení zatím nula.

Samozřejmě očekávám že se s covidem potkám, to musíme stejně všichni, ale nikoho s tím neotravuju, prostě se ukáže co jsem dosud pro své zdraví udělal a jak na tom je moje imunita, kterou jsem si sám buď vybudoval nebo zničil.

Podle mého ZATÍM NIC neospravedlňuje zavírání škol a ekonomiky, nebo nadměrné výdaje na testování osob, kterým nic není.

Lékaři tvrdí, že těžkými komplikacemi a úmrtím jsou ohroženi zejména obézní lidé ve spojení s dalšími závažnými nemocemi (jako ostatně i u "běžné chřipky"). To v podstatě znamená, že jsou ohroženi ti, kteří se celý život přežírají, chlastají, kouří, kašlou na to aby se o sebe starali a nic aktivně pro své zdraví nedělají, takže dovedli svůj zdravotní stav a imunitu....přesně tam.

Samozřejmě je každého volbou a právem, zvolit si svůj přístup k životu a vlastnímu zdraví, ale pak je nutné počítat s tím, že nedbalost se mu jednou vrátí. Přesto státní zdravotnictví v rámci obecného konsenzu a solidarity všech daňových poplatníků zdarma léčí i tyto lidi, kteří své zdraví a imunitu přivedli ke katastrofálnímu stavu vlastním přičiněním a stojí to miliardy, které by se daly investovat jinam (upřímně se omlouvám těm několika jednotlivcům, kteří jsou v ohrožení bez zavinění vlastní špatnou životosprávou a způsobem života). Tímto se domnívám, že pro ohrožené se dělá víc než dost.

Nyní jsme v situaci, kdy stát v alibistické pseudoochraně těchto lidí zavírá ekonomiku. Kvůli ochraně těch, kteří o své zdraví řádně nepečují a proto Z VLASTNÍ VINY mají narušenou imunitu. Kvůli jejich ochraně nemůžou děti chodit do školy, vídat se s kamarády, prožívat normální dětství, kvůli jejich ochraně přijdou desetitisíce lidí o práci, úspory a možnost normálně si užívat života. A tyto existence, místo aby se styděly za to, že jsou přítěží systému a nás všech, mne v diskuzi označují neodpovědným blbem. Tyto existence mne nemůžou urazit. Na to se dá reagovat opět jen otázkou:

Co jste sami udělali pro svou imunitu, své zdraví, abyste nebyli "ohrožení"?

Kde berete tu drzost šikanovat ostatní???

Autor: Pavel Josef Aberle | pondělí 19.10.2020 2:44 | karma článku: 47.61 | přečteno: 17372x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Brno

Horst Anton Haslbauer

V hicu dnešních dnů

Rád zavzpomínám na sníh. Mladšímu bráškovi jsme pomáhali stavět srubovou chatu na Stříbrné u Kraslic. V zimní čas jsme tam jezdili lyžovat na kopce vedle chaty. Děti se to tam teprve učily a my dva s bráchou tam spalovali

2.7.2022 v 7:16 | Karma článku: 14.34 | Přečteno: 284 | Diskuse

Martina Burýšková

Dřinu, nebo raději inspiraci?

Ráda zkouším nové věci. Díky tomu mám možnost se potkávat s inspirativními lidmi. Poznávat jejich odlišné úhly pohledu, zkušenosti, rozšiřovat si obzory a přijímat od života výzvy, o kterých jsem si dřív třeba jen nechávala zdát.

23.6.2022 v 11:19 | Karma článku: 8.47 | Přečteno: 195 | Diskuse

Martina Burýšková

Adrenalin? Bungee jumping Brno je v Česku legendární

Pro někoho šílenství, pro jiné návykový adrenalin. A co vy? Znáte ten pocit, kdy vám srdce buší nadoraz, tep se zrychluje a napětí roste a... JUMP! Nepopsatelný let střemhlav dolů, uvolnění a nálož endorfinů, které zaplaví tělo.

23.6.2022 v 10:17 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 66 | Diskuse

Stisk Studentský deník

Lidé zasadili desítky nových dubů. Cílem akce Stromy pro Brno byla pomoc brněnským lesům

Na místě, kde kdysi stál smrkový les, dnes rostou nové duby zimní. Zasadit si vlastní strom mohli návštěvníci sobotní akce Sázíme stromy pro Brno. Tu pořádala společnost Lesy města Brna v oboře Holedná.

9.5.2022 v 13:07 | Karma článku: 11.56 | Přečteno: 134 | Diskuse

Stisk Studentský deník

Jízdu mezi stromy si v novém brněnském pumptracku užijí i nejmladší

V brněnské části Bystrc město otevřelo vítězný projekt participativního rozpočtu Dáme na vás. Dráha, která je plná vln a prudkých zatáček, umožňuje aktivní relaxaci v přírodní památce Pekárna.

3.5.2022 v 15:46 | Karma článku: 9.29 | Přečteno: 95 | Diskuse
Počet článků 8 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3028

Obyčejnej chlap, co se chce občas k něčemu ozvat

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...